Zara fashion: XL boots winter 2014

Dit seizoen pakken we groots uit. De herfst en winter zullen niet meer draaien om eentonige kleuren en ingetogen outfits. Nee, we vieren het leven met kleur, en prints en dat houdt ons warm tijdens die koude wintermaanden. De Zara pakt het dit seizoen ook groots uit. De Spaanse retailer verkoopt sinds kort XL boots, and they are to die for!

Modetrend winter 2014

Maar dat is niet zo vreemd: knielaarzen zijn een van de modetrends van dit seizoen en we zien deze laarzen dan ook overal opduiken. Kate Moss is een bekende voorstander van deze trend en is meerdere malen gezien met knielaarzen. Het topmodel draagt deze hoge laarzen vaak met een jurk een lange sweater of een skinny jeans. Deze extra grote laarzen zijn voor de echte diehard fashionista’s een item om beslist aan de schaffen.

Zara boots: nu online te shoppen!

Stijl 

De Zara XL boots hebben iets weg van paardrijlaarzen. Maar dan in een luxe leren uitvoering. De neus en de hak, hebben een mooie lakleren detail. De hak is kort: 4,5 cm wat zorgt voor een comfortabel gevoel. De prijs is ook te doen: 139 euro.