Kim Kardashian rockt Tamara Mellon’s legging boots

Eerder schreven we al over de legging boots van Tamara Mellon. De voormalig Jimmy Choo- oprichtster die een mode lijn is begonnen onder haar eigen naam kwam vorig jaar op de proppen met een wel heel opvallend design. Tamara introduceerde als eerste designer ever de legging boots: legging met daaraan een laars gehecht! En blijkbaar zijn er inmiddels liefhebbers van deze laarzen, want onder andere Kim Kardashian rockt dit ontwerp uit Mellon’s eigen label.

Do of don’t

Kim K plaatste vandaag een foto van haar outfit op Instagram waarin ze te bewonderen is in deze boots. Kim draagt daarbij een rok van Givenchy en een witte Lanvin top. De reacties zijn gemengd over Kimmie’s keuze voor deze outfit. Op Instagram reageren volgers massaal. Reacties als ‘’Ze had zo’n goede smaak en toen kwam Kanye in beeld’’ en ‘’Draag dit nooit meer!’’ staan gepost onder de foto van Kim’s outfit.

Kim Kardashian Tamara Mellon boots

Wat vinden wij

De boots zijn op zich een te gek item om in de kast te hebben, maar in combinatie met een rok? Het mooie van deze laarzen is toch juíst omdat je geen extra kledingstukken hoeft aan te trekken? Een top en een jasjes erboven is al voldoende. De keuze van Kim om er een schepje bovenop te doen door middel van een rok is not our cup of tea. Maar goed iedereen z’n smaak! Wat vind jij van de outfit van Kim?

Beeld: Instagram Kim Kardashian