United Nude herfst/ winter 2014: sneak peak

De zomer sale is nog maar net begonnen of de wintercollectie staat alweer voor de deur. Schoenenlabel United Nude introduceert alvast een deel van de collectie van komende winter. Het architectonische Nederlandse label weet ons elk seizoen weer te verrassen met high tech hakken!

Casual sneakers

Het United Nude verhaal gaat door en we zien voor aankomende winter nieuwe designs zoals de Sera Bootie en de Sera Pump beide voorzien van een architectonische touch. Naast pumps, booties en enkellaarsjes zien we aankomend seizoen ook casual schoenen bij UN opduiken. Denk aan sneakers, een schoenentrend die we ook veel zien opduiken bij andere modelabels waaronder Chanel en Louboutin.

United Nude herfst/ winter 2014: sneak peak. Alles over de nieuwe collectie van United Nude herfst/ voor de winter 2014: sneak peak. Bekijk de collectie.

Balans 

Om de perfecte balans te creëren tussen concept, stijl en comfort heeft United Nude haar eigen materialen ontwikkeld. Denk aan stoffen met geometrische prints en designs, geweven en quilted materialen en luxe lederen soorten. Materialen die we steeds meer terugzien op straat en in het modebeeld staan centraal. Denk hierbij aan schoenen die heel goed passen in het dagelijks leven, maar wél met een touch van innovatie en technologie!