Style update: Marc by Marc Jacobs sneakers

Marc Jacobs gaat aankomend voorjaar voor glimmende metallic. Sneakers en sandalen zijn niet meer veilig zonder een laagje opvallend zilverfolie. Deze sneakers zijn helemaal te gek! Ze zijn niet alleen metallic donkerzilver, maar zijn ook nog eens voorzien van een hagedissen design. Super stylish en bovendien een echte eyecatcher!

Alles over Marc by Marc Jacobs sneakers voor de zomer van 2014: metallics zijn hot! Bekijk hier te gekke Marc by Marc Jacobs sneakers voor de zomer.

Marc by Marc Jacobs sneakers

De sneakers van Marc by Marc Jacobs zijn altijd edgy, maar toch vrouwelijk. Marc houdt van opvallend en kiest vaak voor glimmende materialen en een rijk kleurenpalet als het op z’n geliefde sneakers aankomt. Deze ‘Metallic lizard-effect leather’ sneakers zijn daar het perfecte voorbeeld van. Net als bij Chanel werden ook de modellen op de catwalk van Marc Jacobs dit jaar gehuld in sneakers. Hoge hakken zijn spoorloos verdwenen. Ga dit seizoen voor stijlvolle sneakers. Draag met jurkjes en jeans. Hebben? Deze low tops  kosten €235.