Zet Victoria Beckham eindelijk haar high heels aan de kant?

Als er iemand als high heel junkie bestempeld mag worden is het Victoria Beckham wel. De voormalig Spice girl en moeder van 4 zweerde bij hoge hakken. The higher the better leek haar jarenlange motto te zijn als het op schoenen aankwam. Platte schoenen? Ho maar! Niet in de kast van la Beckham. Maar blijkbaar komt daar nu toch verandering in, want Victoria wordt steeds vaker gespot op een paar flats. Zou de diva nu eindelijk om zijn en haar stiletto’s verruilen voor stijlvolle flatjes?

Onlangs twitterde en plaatste VB een foto van haar nieuwe fluwelen flatjes van Stubbs & Wootton op Instagram.  Met het onderschrift ‘Obsessed with my @Stubbs_Wootton slippers! #livinginthesetillshowday ! X vb #NYFW #VBAW14′ lijkt mevrouw Beckham een nieuwe liefde te hebben gevonden.

Stubbs & Wootton

De flatjes die momenteel te koop zijn via de online webshop van het merk kosten 400 dollar. Victoria staat bekend om haar liefde voor hoge hakken dus de overstap naar flatjes lijken een nieuw hoofdstuk in het leven van de diva.

Zwangerschap

De moeder van 4 weigerde zelfs tijdens haar zwangerschap haar stiletto’s aan de kant te zetten en werd regelmatig met baby bump gespot op een paar high heel. Victoria deed zelfs uitspraken als ‘’ik kan me niet concentreren op platte schoenen’’, laat staan ballerina’s. Maar blijkbaar lijkt daar nu toch verandering in te komen aangezien VB haar nieuwe look zal showen op de New York fashion week.

Hoofdfoto: Flickr