Unickz ontwerpt duurste sneaker ooit

De duurste sneaker die ooit is gemaakt staat op naam van een Nederlander! Het brein achter Unickz, Nicky van Hees, pimpte een Converse All Star sneaker volledig ingezet met studs van 18 karaat goud. De prijs voor deze sneakers? € 100.000 euro! Bij Shownieuws op SBS6 was de primeur van deze sneaker afgelopen week al te zien. En er is zelfs al een koper voor! Het betreft een maat 45, dus ben je toevallig geïnteresseerd en heb je zin om eens gek te doen? Dan zijn deze sneakers misschien iets voor jou!

Design je eigen All Stars

Gelukkig zijn er ook betaalbaardere versies verkrijgbaar via Unickz.nl. Hier kun je je eigen All Stars sneakers creëren. Upload jouw favoriete foto, ontwerp of logo en design je eigen sneaker! Het prijskaartje? Vanaf €119.95 sla je aan het customizen, the sky is the limit! Eén ding is in ieder geval zeker: Unick(z) ben je zeker! Benieuwd? Neem even een kijkje op de site!

Bron foto: Unickz.nl

Over Unickz

Unickz is een initiatief van de Brabantse Nicky van Hees. Hij kwam na een vakantie in Italië op het idee om de All Stars sneakers van Converse te pimpen en handmade te customizen. Inmiddels heeft Unickz de rechten en is het concept een ware hit!

Bron foto: Unickz.nl

Bekijk hier een leuk filmpje over de creaties van Unickz!

Celebs

Heel modeland is al fan! BN’ners staan in de rij voor een paar custom made sneakers. Zo zijn Danie Bles, Winston Gerschtanowitz, Ferry Doedens, Vivian Reijs, Yolanthe Cabau van Kasbergen en ook vele DJ’s zoals Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano, Wildstylez & DJ Hardwell al in het bezit van een paar bling bling sneakers.