Louboutin gaat voor geeky-chique

Als je aan studiebollen & nerds denkt dan is Louboutin de laatste associatie die in je opkomt Toch besteedt het luxe schoenenmerk hier dit seizoen aandacht aan. Dat Louboutin vol verassingen zit is een feit, vandaar dat de ontwerper met een innovatief thema komt genaamd ‘Geek’. Maar Louboutin zou Louboutin niet zijn als dit thema wordt toegepast op een paar stiletto hakken met peeptoe. Gelukkig heeft de ontwerper ook gedacht aan de heren, want tot de Geek collectie behoort ook een te gekke heren sneaker. Kortom, een futuristische traktatie die onze geeky-kant niet kan weerstaan!

Het Geeky thema wordt gekenmerkt door een print van een microchip patroon en cijfers afgemaakt met pailletten. Het mooie van de print is dat deze geborduurd is. De rode zool ontbreek natuurlijk nooit, ook niet op de Lady Peep Geek Embroidered Red Sole Pump.

Momenteel zijn de schoenen te koop via Neiman Marcus of bij de Louboutin boetieks. Maar goedkoop zijn ze niet! Voor een paar geeky-chique peeptoe pumps betaal je $1.695 omgerekend zo’n € 1.270 euro. De herensneakers kosten $1.295 omgerekend ongeveer € 975 euro.