Karrueche Tran in Gucci

Ondanks dat het over is tussen haar en Chris Brown, laat Karrueche Tran zien dat ze nog steeds stijl heeft. En het lijkt erop dat ze een nieuwe liefde heeft gevonden! De ex van Chris werd namelijk twee keer in dezelfde Gucci schoenen gespot, maar wel in verschillende outfits. De vraag is nu: When did she wear it better?

Gucci

Karrueche werd op haar White Gucci Ursula Sandals gespot tijdens twee evenementen. Wel koos ze ervoor om de high heels te combineren met twee verschillende outfits. In de ene foto draagt ze haar witte hakken met een tuniek met franjes die zorgen voor een vrouwelijke touch. In de andere foto kiest Karrueche voor een sporty look. Ze draagt haar leren Gucci heels met een broek van Topshop en zwarte tanktop. De look wordt afgestyled met een rode clutch van YSL.

Opvallend is ook dat Karrueche kiest voor een andere hairdo. Voor haar feminine look draagt ze haar lokken los en als ze op de casual tour gaat kiest ze voor kort & krachtig. Aan welke look geef jij de voorkeur? Laat het ons weten!