Kenzo cap musthave bij je sneakers

Kenzo producten zijn hot! Maar over de caps van Kenzo hoor je eigenlijk niet zo veel en dat is jammer want wij vinden de collectie van 2013 namelijk echt te gek. Dit is wat ons betreft het fashion item voor de komende periode. De kenzo cap!

Samenwerking

Kenzo en New Era zijn voor de herfst/winter collectie van 2013 een inspirerende samenwerking aangegaan. En wederom zijn er geweldige caps uitgekomen. De Kenzo en New Era herfst/winter 2013 collectie is een combinatie van de esthetische kunde van beide labels. Dat heeft geresulteert in een stoere lijn van caps met een geweldige urban look en feel.

Prints op caps zijn hot!

De klassieke baseballcap ontwerpen zijn wederom verrijkt met het kenmerkende logo van Kenzo en natuurlijk de excentrieke reeks printen die variëren van tijger textiel tot Hawaiiaanse bloem printjes. Als je op wilt vallen en een fashion statement wilt maken moet je minimal één van deze caps in je walk-in closet hebben. En natuurlijk dragen op een vet paar sneakers.

Deze geweldige Kenzo cap moet je in je kast hebben. Het fashion item van deze winter is de Kenzo cap! Ontdek ze hier allemaal.

Celebs en Kenzo caps

Ook de celebs zijn gek op de petjes die Kenzo samen met New Era maakt. Zo zien we Rihanna vaak met een Kenzo New Era cap. 

Hoe draag je deze caps?

De ontwerpen zijn een aanvulling op elke outfit. Of je nu casual sportkleding draagt of een luxe design combo. Het maakt niet uit. Maar een vet paar sneakers hoort er wel bij! De herfst/winter collectie hebben we hieronder voor je opgenomen. 

Deze geweldige Kenzo cap moet je in je kast hebben. Het fashion item van deze winter is de Kenzo cap! Ontdek ze hier allemaal.