Uggs campagne 2014: Suki Waterhouse en Chloe Nørgaard

Uggs zijn terug en hoe! Niemand minder dan actrice Suki Waterhouse en model Chloe Nørgaard spelen de hoofdrol in de nieuwe lente zomer campagne van 2014. Het boots merk slaat een nieuwe weg in met Uggs en zo te zien beginnen ze goed door te kiezen voor deze twee populaire it-girls van het moment!

Suki Waterhouse

Suki is hot in Hollywood, maar ook in de mode staat ze volop in de schijnwerpers. Geen wonder dus dat Uggs haar wist te strikken voor de nieuwe voorjaarscampagne. Naast haar coole stijl en relatie met steracteur Bradley Cooper weet Suki zichzelf moeiteloos op de kaart te zetten. Het is overigens niet de eerste keer dat Suki model staat voor een bekend label. Eerder was ze het gezicht van Burberry Brit, Sass & Bide, Superga, Pepe Jeans en modeketen H&M. Bekijk hieronder het filmpje over Suki voor Uggs!

Chloe Nørgaard

Maar ook model Chloe Nørgaard speelt een rol. Met haar ongewone uitstraling –denk felgekleurde lokken in het geel en blauw- is de Amerikaanse een opvallende verschijning. Eerder stond Chloe ook al model voor enetton, Uniqlo en Forever 21.

Beeld: Uggs Australia