Men Fashion: Kenzo Vans sneakers

Eerder schreven we al over de samenwerking tussen Kenzo en Vans.  Het succes van Kenzo is momenteel ongekend en dat viel ook op bij sneakermerk Vans. De sneakers van dit sportieve label hebben een jonge, originele en individuele uitstraling. Blijkbaar paste Kenzo daar goed tussen, want Vans besloot een samenwerking aan te gaan met het Franse label. De uitkomst? Een paar kleurrijke sneakers speciaal voor de heren. Dus dames denk ook eens aan je man/ lover/ vriend en verwen ze met deze leuke sneakers. Naast jou moet hij er toch goed uitzien … of niet?

Kenzo en Vans

De Kenzo x Vans sneakers doen je denken aan de kleuren van limoen en citroen. De gestreepte sneaker bestaat namelijk uit groene en gele strepen en doet je meteen verlangen naar de zomer. Verder hebben deze sporty chic sneakers een dikke witte zool en  zijn ze voorzien van witte veters. Tip: vervang de witte veters door oranje of knalroze voor een extra leuk effect! Hebben? Deze sneakers zijn verkrijgbaar bij de luxere online shops zoals Farfetch, Browns Fashion en Harvey Nicholls. Voor zover we weten zijn ze nog niet verkrijgbaar in Nederland. Deze sneakers kosten £105 pond, omgerekend zo’n €122 euro.

Men Fashion: Kenzo Vans sneakers. Alles over men fashion: bekijk hier de Kenzo Vans sneakers. Bekijk deze geweldige musthave voor mannen hier!