UGG x Pendleton capsulecollectie

We hopen dat je inmiddels al bent bijgekomen van de Uggs gekte van vorige week. Er is namelijk weer (goed) nieuws over dit populaire schoenenmerk! In samenwerking met Pendleton Woolen Mills lanceert Ugg Australia een capsulecollectie die zeker pluspunten krijgt bij de surfers onder ons!

Surf girl

De collectie bestaat uit een tas en vier paar surfproof Ugg boots voor vrouwen. Verder bevat de collectie ook nog schoenen voor mannen: slippers en boots. Lekker warm, zo lekker na een dagje strand. De collaboratie bevat het beste van beide merken: de klassieke Ugg silhouetten in combinatie met de opvallende kleuren en patronen van Pendleton.

UGG x Pendleton collectie. Ugg Australia en het Amerikaanse merk Pendleton Woolen Mills lanceren samen collectie van schoenen en tassen.

Speciaal 

Connie Rishwain, president van Ugg Australia, noemt de samenwerking ‘speciaal’. “Beide merken hebben een rijke geschiedenis en hebben respect voor kwaliteit. Dat resulteerde in een dynamische collectie” ,aldus de Rishwain. 

UGG x Pendleton collectie. Ugg Australia en het Amerikaanse merk Pendleton Woolen Mills lanceren samen collectie van schoenen en tassen.

Wanneer? 

De Ugg Australia x Pendleton Woolen Mills collectie ligt vanaf 3 november in de winkels van Pendleton en is online te bestellen via uggaustralia.com. De prijsklasse ligt tussen de 120 en 175 dollar.