Sexy Footwear van Louboutin & Prada

”Blahnik’s heels zijn beter dan seks en blijven langer”, zei Madonna ooit. Heels zijn nu eenmaal een obsessie voor vrouwen. Ze accentueren het lichaam en de heupen, ze geven vrouwen zelfvertrouwen en ze zien er zo verleidelijk uit. Heels en verleiding zouden wat dat betreft eigenlijk synoniemen van elkaar moeten zijn. En dat dat klopt blijkt wel uit de SS12 Louboutins uit de 2012 collectie ‘Art of Desire’ . Kon je de schoentjes van deze bekende ontwerper eerst alleen nog herkennen aan de rode zool,  bij het zien van het opzichtige woord ‘sex’ op deze schoen weet je nu ook dat het om Louboutins gaat. Of misschien een kopie van Van Haren……

Sex & Louboutin

De f**k-me heels van Louboutin zijn wel een gewaagde keuze. Voor 1400 dollar heb je ze in je kast staan. Als je de voeten bij elkaar houdt kun je het woord ‘sex’ duidelijk zien. En om het helemaal compleet te maken wordt het woord gevormd door prachtige Swarovski stenen. Misschien wel de ideale versiertruck of uitnodiging voor een one-night stand.

Celebs 

Heb je nog steeds twijfels? Vrees niet, regelmatig (ook in 2013) zien we de celebs op deze spannende schoentjes paraderen. Ashanti droeg ze al eens evenals Katy Perry en Kate Upton. Maar wat is nu de boodschap die deze sterren de wereld in willen sturen met deze Loubs? Staan ze open voor spannende situaties of aanbiedingen? Willen ze shocking reacties uitlokken? Is het gewoon voor de lol? Tja….dat weten we eigenlijk niet. Maar we denken wel dat het allemaal niet zo opzichtig hoeft. De stiletto’s zijn al sexy genoeg en dat opzichtige woord is misschien wat ordinair.  Ze zijn misschien wel leuk voor een fetish party of Wasteland feestje.

Prada smoking heels

Toch lijken veel ontwerpers en modehuizen de grens op te zoeken van wat acceptabel is voor klanten. Prada wist onlangs (2012 collectie) de gemoederen ook bezig te houden met de suggestieve ‘Smoking’ heels. De gigantische rode lippen op de tenen die wat oneerbiedig bengelen met een leren sigaret en een rookpluim. Mannen weten dit maar al te gemakkelijk te associëren met…..jawel, seks. De lippen en die sigaret zijn zo onschuldig nog niet. Voor ongeveer 890 dollar heb je deze schoenen al in de kast staan. We hebben ze alleen nog niet kunnen spotten bij de sterren.