Nike x A.P.C. collectie

Nike lanceert in samenwerking met het Franse merk A.P.C.  een schoenencollectie. De twee merken komen jaarlijks tweemaal bij elkaar om vervolgens met gave collecties te komen. Dit najaar is dat niet anders. Oh, wat houden we toch van mooie samenwerkingen!

Shop till you drop

Vanaf 5 november 2014 is de collectie te koop in winkels van het kledingmerk, maar ook op apc.fr. Hoogstwaarschijnlijk zal de prijsklasse rond de €109 euro liggen. Om je even voor te bereiden, deelt Shoejunks alvast de eerste beelden!

Nike Free

Het merk nam de Nike Free sneaker onder handen en gaf hem zijn beroemde minimalistische stijl mee. De collectie heeft een donker kleurenpatroon: grijs, beige en navy. Niet erg vrolijk, wel precies de goede kleuren die bij al je outfits passen.

APC

A.P.C verzendt wereldwijd, en dus ook naar Nederland. Let wel op dat er ongeveer 18 euro verzendkosten bijkomen. Daarentegen heb je je schoenen (of iets anders) binnen twee/drie werkdagen in huis!

Kanye West 

Wist je trouwens dat A.P.C ook een samenwerking aanging met Kanye West? De collectie was binnen no time uitverkocht! We zijn benieuwd of deze collectie in samenwerking met Nike straks ook voor uitverkochte schappen zorgt.