Diepe decolleté met deze River Island pumps

Truitjes, jurkjes en blouses met een diepe decolleté zijn al jaren een vast item in de schappen van heel wat winkels. Maar tegenwoordig is de decolleté niet alleen van boven maar ook van onder heel erg populair! Schoenen met een diepe cleavage zoals deze van River Island zijn helemaal hip & happening en veroveren langzamerhand het straatbeeld.

Gucci vs. River Island

Eerder schreven we al over Gucci’s stiletto’s met diepe decolleté, maar gelukkig komen daar steeds betaalbaardere varianten bij zoals deze van River Island.

Diepe decolleté

Deze booties zijn extra laag uitgesneden op de wreef van de voet waardoor deze extra goed te zien is. Gespot op de catwalk en nu rechtstreeks te koop in de online shop van River Island. Door de gleuf aan de voorkant, de hakhoogte van 11 centimeter en de peeptoe wordt er een hoge dosis sexieness toegevoegd aan je outfit. Met de handige ritssluiting aan de achterkant trek je de booties makkelijk aan en uit. Hebben? Deze stiletto’s kosten €95.00 en zijn online verkrijgbaar via River Island. Ook verkrijgbaar in een fierce luipaardprint.