Sporty chic, zomer trend 2014 we love!

De zomer staat in het teken van talloze trends. In 2014 is het de beurt aan bermuda shorts, 90’s logo shirts en Timberland boots om er maar een paar te noemen. Toch zijn we nog niet uitgesproken over de hypes van deze zomer. Wat te denken van sporty chic? Voetbal, basketbal en football krijgen allen een plekje in de nieuwe zomer trends. Mix sportsokken met een kort rokje en Prada meets the athletic look. Kortom, een bron van sportieve inspiratie!

Dress sporty!

Sportkleding en schoenen zijn niet langer voor de sportschool. Draag lekker casual en rock je Nike Air Max-jes onder een leren kokerrok! Of wat dacht je van een stoere zonneklep met crop top en wijde broek tot aan de knie? Gewaagd, maar wel even anders dan anders!

Sporty chic

Verschillende brands spelen in op de sporty chic look. Wat dacht je van Prada, maar ook H&M, River Island en Zara doen hieraan mee. Denk nette sweatpants met daaronder een paar killer stiletto heels of wedge sneakers met baseball jurk. De sporty chic- look is here to stay en daar speelt modeland heel goed op in! Ook op het gebied van lingerie en bikini’s zien we dit seizoen veel sportinvloeden. Strepen, sport bh’s en materialen als spandex worden gebruikt om die atletische look te creëren. In vorm komen was nog nooit zo makkelijk!