New Balance sneakers herfst/winter 2013

De zomer is nog niet eens begonnen en merken beginnen al volop aan het presenteren van hun nieuwe herfst winter collectie voor 2013. Zo ook hét sneakermerk van nu: New Balance. De sneakers van New Balance zijn al een tijdje een echt it-item. Zowel in de sportschool als daarbuiten wordt menig fashionista gespot op deze sneakers met een hoofletter N. Felle kleuren, comfortbal en stylish dat zijn de sneakers van New Balance. Ook de najaarscollectie is helemaal super! Benieuwd?

New Balance herfst winter 2013 New Balance sneakers winter 2013. Bekijk hier de New Balance sneakers online van 2013. Koop New Balance online en bekijk alle modellen van 2013 hier!

De collectie van New Balance voor aankomende winter zijn erg veelbelovend.  Zo liet het sneaker merk zich inspireren door de studenten stijl. Maar ook tijdens donkere dagen zijn de sneakers van New Balance een slimme keuze. Ze hebben namelijk voor de herfst/winter collectie ook glow-in-the-dark modellen ontworpen voor de vroege vogels en late hardlopers. Verder zien we -zoals we New Balance allemaal kennen -kleurrijke sneakers, maar dit keer met Japanse invloeden. Kleurtjes als geel, paars en turquoise sieren de najaarscollectie van New Balance. Maar ook de basiskleuren als grijs, zwart en wit zijn er weer bij.

New Balance online

De nieuwe najaarscollectie is nog niet verkrijgbaar, maar houd in ieder geval online Zalando.nl en Asos.com in de gaten. Zij hebben namelijk een breed aanbod aan New Balance sneakers.

Ethisch verantwoord

Leuk om te weten: New Balance staat niet alleen bekend om hun geweldige sneakers, maar ook vanwege hun ethische keuze voor productie ten opzichte van andere merken. Een groot gedeelte van de sneakers wordt namelijk gemaakt in Engeland en in de Verenigde Staten.