Tom Ford komt met bijzondere penisketting

Altijd al eens een penis om je nek willen hangen? Vanaf nu kan het! De eigenzinnige designer komt met een zeer bijzonder juweel: een ketting met daaraan een kruis gemaakt van het mannelijk geslacht! Dat is nog eens een bijzonder cadeautje voor de feestdagen!

Tom has a dirty mind

In juni werden modejournalisten al getrakteerd op de eerste beelden van de ketting maar nu is hij ook onder het oog gekomen van het grote publiek. Ford, die eerder in opspraak kwam met schaamhaar geschoren in de kenmerkende G van Gucci, verrast ons dus weer met een seksueel beladen fashion item. Maar is dit wel echt zo? Volgens Ford haalde hij zijn inspiratie uit de juwelen van oude Romeinen, die volgens hem ook dol waren op zulke kettingen.

Tom Ford komt met bijzondere penisketting. Ketting van Tom Ford in de vorm van een penis! Verkrijgbaar in het goud en zilver! Lees er alles over.

Pick a dick

De ketting kost een slordige €636 en is online te bestellen in zowel goud als zilver. Ook zijn er drie varianten: small, medium en large. Om onnodig leed te voorkomen, raden wij je aan om iedereen  de large variant maar cadeau te doen!

Tekst Max Herlings