Gucci loafers zwart: musthave winter

Vooral gedragen door Gooische vrouwen en gespot aan de voeten van adellijke dames, toch? Tegenwoordig is de klassieke Gucci loafer helemaal niet meer bedoeld voor ladies op leeftijd. Deze schoenen worden anno 2014 net zo goed gedragen door de streetstyle fashionista’s en bloggers, maar dan zonder mantelpakje!

Typisch 

Gemaakt van 100 % leer, voorzien van de zo typerende signature style van Gucci de ‘horsebit’. Ook belangrijk: verkrijgbaar in allerlei kleuren. 

gucci loafers zwart

Klassieke kak

Dat de schoen ook een goed alternatief is voor sneakers is misschien lastig te geloven voor sommige van ons. Maar wees eens creatief! Als je de loafer draagt met een goede jeans en een heerlijke sweater krijg je al heel andere associaties dan wanneer je de loafers draagt met een strakke rok, tweed jasje en keurige blouse. Kak met een knipoog dus 😉

Gucci loafers zwart: musthave winter. Alles over de klassieke Gucci loafer met horsebit en verkrijgbaar in allerlei kleuren. Een klassieke schoen.

Loafers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het modebeeld voor vrouwen. Vroeger een vast item in de garderobe van je opa, maar met de moderne versies van nu loop je zeker niet voor schut! Perfect voor een tomboy look of casual chic! Deze loafers van Gucci zijn dan een goede investering aangezien ze never out of fashion zijn!

Prijs 

Hebben? De loafers zijn flink aan de prijs(€495) maar voor Gucci begrippen is dit aan de ‘lage kant’. Maar ach, aan de andere kant een echte klassieker, draagbaar, stylish én bovendien lekker comfortabel. Need we say more?