Sylvie in Charlotte Olympia

Dat Sylvie gek is op fashion dat wisten we al. Ze is een grote liefhebber van designer kleding en schoenen. Regelmatig spotten we Sylvie in de laatste trends en it-items waar menig fashionista een crime voor zouden plegen! Ook op het gebied van schoenen weet Sylvie regelmatig een fashion statement te maken, zoals in killer heels van Charlotte Olympia.

Sylvie en Charlotte Olympia

Sylvie was één van de weinige Nederlandse celebs die begon met het dragen van Charlotte Olympia hakken. Maar ook Danie Bles en Leontien Borsato werden gespot met schoenen van het Engelse-Braziliaanse label. Voor het helpen van sterrenstyliste en vriendin Danie Bles kreeg Sylvie een paar zelfs cadeau! Om jaloers op te zijn natuurlijk! Inmiddels zijn ze een must voor de schoenenkast van elke shoejunk. Naast Sylvie zijn ook de celebs uit Hollywood grote fan van de heels van Charlotte Olympia. Onder andere Hilary Duff, Emma Watson en Sofia Vergara droegen deze to die for hakken.

Door de kenmerkende plateau’s, vaak in een andere kleur dan de schoen, val je meteen op met een paar Charlotte Olympia schoenen aan je voeten. Er zijn verschillende kleuren en modellen van de high heels. Voor de korte vrouwen onder ons geven deze muiltjes je ook nog eens extra lengte. Ideaal onder een maxi-jurk of een skinny jeans. Ook ga je beter lopen, verandert je houding en voel je je een stuk vrouwelijker in een paar Charlotte Olympia’s. Geen wonder dat Sylvie kiest voor deze uber fashionable schoenen!

Shoebaloo

Inmiddels is Charlotte Olympia ook te koop bij luxe schoenenwinkel Shoebaloo. De prijzen voor een paar killer heels zijn fors. Voor een paar hakken betaal je maar liefst tussen de €565 en €1.145. Geen koopje maar wel een aanwinst voor je garderobe. Zoals Marilyn Monroe al zei: ‘’Give a girl the right shoes and she can conquer the world’’.