Mary Katrantzou ontwerpt collectie voor Adidas

Dit seizoen draait het allemaal om sportieve samenwerkingen! Denk bijvoorbeeld aan Riccardo Tisci voor Nike en Pharrell Williams die de krachten heeft gebundeld met Adidas. Maar dat is niet alles! Ook luxelabel Mary Katrantzou geeft ons nog meer motivatie om de sportschool in te duiken aangezien ook zij in het samenwerkingsbootje stapt met sportmerk Adidas. Sporty chic is hot & happening, ook voor aankomend najaar!

De collectie

De koningin van de prints zal voor Adidas een capsule collectie ontwerpen voor  het najaar van 2014 Tot de collectie behoren onder andere schoenen en kleding. We hebben al een klein vermoeden over hoe de collectie eruit gaat zien: kleurrijk, vrolijk en eyecatching! Wat dacht je bijvoorbeeld van  Katrantzou ‘s digitale prints die regelmatig over de catwalk paraderen en caleidoscopische schoenen met matching leggings. Helaas moeten we nog even wachten aangezien de collectie pas vanaf november in de winkel ligt.

Mary Katrantzou &  Adidas

De designer is zelf erg enthousiast over de samenwerking met Adidas. Ze zegt hierover: ‘’Ik ben net  als zoveel andere kinderen over de hele wereld opgegroeid met het dragen van Adidas sneakers en ik ben echt enthousiast over het delen van mijn visie voor zo’n internationaal merk’’, aldus de ontwerpster. Ook Adidas is te spreken over de samenwerking met de eigenzinnige designer. Mary heeft een buitengewoon gevoel voor druktechnieken, kleuren en silhouet, iets dat een nieuwe esthetiek zal brengen aan de damescollectie van Adidas. Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat de eerste campagne beelden worden gelanceerd!