Streetstyle modetrend 2013: sokken in je high heels

Als we het over sokken hebben in je schoenen dan is het vaak de bedoeling dat deze niet zichtbaar zijn. Het liefst stoppen we deze lekker weg en kopen we een goed stel high heels in plaats van een paar stylish sokken. Want laten we eerlijk zijn: sokken zijn nou niet bepaald een mode accessoire.. Of toch wel?  

Streetstyle fashion

Als we de straten moeten geloven dan is er een nieuwe trend geboren. Denk: Knalkleuren, off whites en de welbekende granny prints. We spotten tal van fashionista’s die sokken gebruiken als stylish accessoire in combinatie met een paar pumps of high heels! We spotten verschillende soorten sokken zoals kniekousen, printjes, felle kleurtjes en sokken met een hoog ‘sweetheart’ gehalte. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kant en broderie.  Het resultaat? Het staat super leuk én sokken zijn daarnaast een vrij goedkope accessoire, dus op naar de winkel!

Kniekousen

Vroeger niet weg te denken uit de kast van je oma, tegenwoordig bestempeld als hip! Draag kniekousen onder een skaterrokje of een jeans shortje voor een stoere look. Draag de kniekousen in combinatie met een paar killer heels, een grove parka en een beanie! Ideaal voor een casual look voor overdag. Ook gaan kniekousen heel goed samen met een paar stoere bikerboots.

Felle kleuren

Ideaal voor een te gekke voorjaarslook. Gekleurde sokken in combinatie met een paar gekleurde pumps. Zorg er wel voor dat de sokken niet dezelfde kleur hebben als je pumps. Je creeert daarmee een extra leuk effect. Draag met een cigarette broek of een leuk jurkje. Laat de lente maar komen!

Prints en kant

Deze sokken zagen we ook veel in de zomer van 2012. Sokken met een extra touch zoals kant, polkadots of dierenprints. Deze sokken zijn zo leuk dat ze het verdienen om gezien te worden. Maak deze sokken het middelpunt van je outfit door ze te combineren met een peeptoe pump. Super stylish en vrolijk de zomer in doe je zo!

Primark

Tip: Primark is altijd op de hoogte van de laatste trends en het leuke is dat ze deze tot in de kleinste detail verwerken, zo ook in sokken. Denk bijvoorbeeld aan neonkleuren, de sixties en dierenprints. En dat allemaal voor een leuk prijsje! Dus sokken shoppen doe je bij Primark!