Celine shirt, dé musthave voor de echte fashionista!

Het witte logo shirt afkomstig van modehuis Céline introduceerde deze in de resort collectie van 2012. En met succes! Want het origineel was binnen no time uitverkocht nadat celebs als Rihanna en Kelly Osbourne werden gespot in dit witte T-shirt. Het Celine shirt, zoals deze onder fashionista’s wordt genoemd, is hot en razend populair. En dat is ook opgevallen bij de namakers in de mode-industrie.

Na de introductie van het Céline shirt in 2012 ontstond er een ware hype rondom dit simpele witte shirt voorzien van het logo. Een katoenen shirtje met een flink prijskaartje, voor velen dus onbetaalbaar. Dat moet anders! En zo werd niet lang daarna de markt overspoeld met namaakvarianten van dit shirtje tegen een betaalbaar prijsje. Een goed alternatief voor heel wat Fashionjunks!

Kleuren

Naast de kleur wit, wordt het shirt in heel veel kleuren aangeboden. Zo zagen we afgelopen zomer veel neonkleuren, maar ook zwart is een veel gespotte kleur.

Typen

En het blijft niet bij een rijk kleurenpalet, want ook de tekst wordt onder handen genomen. Zo zijn er al heel wat parodieën verschenen. Met teksten als ‘Céline Me Alone’ en ‘Féline’ wordt de hype rondom het modehuis nog even in stand gehouden.

Sweaters

Maar de Céline hype zet voort, want naast T-shirts zien we deze winter heel wat sweaters voorzien van het inmiddels wereldberoemde logo.

Prijs

Het Céline shirt wordt aangeboden in verschillende prijsklasse. Zowel online als offline is de prijs range heel breed. Prijzen variëren van 10 euro tot 200 euro voor ’t origineel. En hoewel het origineel al lang niet meer te verkrijgen is, is een namaak Céline shirt enige optie.

Kwaliteit

Omdat er zoveel van deze shirtjes in omloop zijn, is aandacht besteden aan de kwaliteit key. Zo zijn er bijvoorbeeld op Marktplaats heel wat aanbieders van het it-shirt van Céline die deze shirtjes zelf maken. Door het logo erop te strijken en deze te verkopen verdienen ze heel wat geld. Maar na 2 keer wassen kan het logo eraf zijn. Let hier dus op en vraag bij interesse altijd naar foto’s. Woon je in de buurt van de aanbieder? Vraag dan of je langs mag komen.