Styling tips voor de perfecte paasoutfit

Tijdens een bezoek aan de kerk of thuis bij familie en vrienden: op Pasen willen we er net zo fashionable bijlopen als op andere dagen. Dus weet je nog niet wat je moet aantrekken en kom je er niet uit? Bekijk hier onze tips voor een geslaagd paasweekend!

Modetrends 2013

Zoals vele fashionista’s weten domineren dit voorjaar felle kleuren en prints. Denk hierbij aan dieren- en bloemenprints. Maar ook kant, de sixties en pastelkleuren zien we in 2013 weer de revue passeren. De modetrends van 2013 zijn divers en daarom is er voor elke gelegenheid wel een geschikte outfit te vinden, dus ook voor Pasen!

Chique en sophisticated

Pasen is een gelegenheid waarbij je het beste netjes en chique gekleed kan gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blazertje met een rok of jurk tot de knieën. Een mooie blouse erboven en elegante hoge hakken maken het plaatje helemaal af. Aangezien het weer dit jaar niet mee zit, kan je het beste een dikke panty (100 denier) of maillot bij deze look aantrekken tegen de kou.

Jumpsuits

Een wat modernere look creëer je met een stijlvolle jumpsuit. Style af met een blazertje en mooie ballerina’s of niet al te hoge hakken. Deze look is origineel en chique tegelijk. Aangezien het voorspelde weer voor aankomend paasweekend niet al te best is, is een jumpsuit een perfect alternatief voor een rok of jurk.

Een mooi pak

Niet alleen voor mannen! Dit jaar behoort de smoking of het tweedelige pak ook tot de garderobe van de vrouw. Kies voor een vrolijke kleur voor een extra touch. Net als een jumpsuit een geschikt alternatief voor een rok of jurk. Combineer met een mooie strikblouse en jouw Pasen kan beginnen!

Zet een hoed op!

Ga je naar de kerk? Dan is een mooie hoed zeker op z’n plaats. Een hoed is een elegante accessoire en uitermate geschikt voor een gelegenheid als Pasen. Kies wel voor een bescheiden exemplaar, dus niet één met een hoog Beatrix- gehalte.

Pastelkleuren

Naast dat pastelkleuren erg geschikt zijn voor Pasen, is het ook één van de modetrends van 2013. Kies voor zachte kleuren als lila, mint of babyblauw. Dit zijn kleuren die in het teken staan van Pasen en leuk zijn om te combineren in één outfit!