Sport musthave: Adidas by Stella McCartney

Voor alle sportieve fashionista’s:  zie hier de Adidas sneakers ontworpen door niemand minder dan Stella McCartney.  Stella McCartney en sportgigant Adidas werken al een tijdje samen. En dat er een klik is, dat is duidelijk! In samenwerking met Stella McCartney zijn de items van Adidas zowel fashionable als functioneel. Zo ook deze sneakers voor de zomer van 2013.

Sport musthave: Adidas by Stella McCartney. Bekijk hier de musthave van Adidas by Stella McCartney. Ga fashionable sporten met deze sneakers!

Musthave

Deze sneakers zijn dé  musthave voor elke sportieve shoejunk! Naast sneakers bestaat de sportcollectie van Adidas by Stella McCartney ook uit outfits voor hardlopen, yoga en tennis. Hebben?

De ‘Diorite Adizero’ sneakers zijn gemaakt van een ademend materiaal en jersey panelen voor extra comfort.  Naast hardlopen zijn deze sneakers –gezien het stylish design- perfect geschikt voor een sporty chique outfit. Draag de sneakers met een skinny jeans, getailleerd jasje en nette blouse. Lange wandelingen en shoppen doe je met gemak op deze leuke sneakers! De sneakers zijn verkrijgbaar in 2 kleuren: oranje en multicolour. Het multicolour model bestaat uit de kleuren turquoise, geel, wit en oranje. Maar als echte Nederlander gaan we natuurlijk gewoon voor het oranje model! Geïnteresseerd? De sneakers kosten €140 euro en zijn verkrijgbaar via netaporter.com.

 Sport musthave: Adidas by Stella McCartney. Bekijk hier de musthave van Adidas by Stella McCartney. Ga fashionable sporten met deze sneakers!