Streetchic op de Milan Fashion Week

Momenteel vind de Fashion Week plaats in de hoofdstad van de mode, namelijk Milaan. Hier rukt de crème de la crème van de mode-industrie op voor de nieuwe lente collecties afkomstig van Italiaanse designers. En hoewel de mensen in Milaan er altijd tiptop uitzien, wordt tijdens Fashion Week echt álles uit de kast gehaald. From head to toe spot je de ene fashionista na de ander. Kortom, een lust voor het oog en dat wilden we met jullie delen!

Trends

Naast een arsenaal van fashionjunks zagen we ook heel wat trends voorbijkomen in Milaan die op verschillende manieren werden gedragen. Dus heb je al een aantal items in je kast hangen maar heb je geen inspiratie? Dan bieden de onderstaande foto’s dat zeker!

Statement accessoires

Uitbundig en opvallend waren de accessoires in Milaan. Van felle kleuren tot het katholicisme als inspiratiebron. Statement accessoires zijn dus nog steeds hot en mogen deze winter gewoon nog!

Bikerboots

Ook bikerboots waren van de partij en worden dit najaar weer een grote hit. Heb je ze dus al in de kast staan? Dan mag je ze er weer uithalen aangezien ze deze herfst goed van pas komen.

Zwart wit

Zwart- wit is een combinatie die eigenlijk nooit uit de mode is en die we daarom geen trend kunnen noemen. Maar dat wil niet zeggen dat er geen aandacht aan besteed moet worden, want hoe dan ook zwart-wit is tijdloos, klassiek en elegant! Net zoals bij deze fashionista!