Gespot: zwart wit wedges van Pierre Hardy

Dat zwart-wit één van de schoenen trends van 2013 is, zal weinig shoejunks ontgaan zijn. De ene na de andere designer lanceert een zwart/wit schoen. Ook de grote ketens als H&M, Zara en River Island zijn in de ban van zwart.wit. Van high heels, pumps en stiletto’s tot espadrilles en ballerina’s. Zwart-wit is here to stay! Onlangs gespot: deze geweldige zwart wit wedges van Pierre Hardy!

Pierre Hardy wedges

De bi-color wedge sandaal van Pierre Hardy is te combineren met tal van looks en outfits. ze zijn perfect voor elke stijl en tijdloos door het gebruik van de twee basiskleuren. Met deze wedges hoef je niet bang te zijn dat je er slecht uitziet! Want een statement maken met deze high heel wedges, dat doe je zeker. De wedges zijn uitgevoerd in zwart katoen voorzien van het contrasterende wit. De sandalen hebben een peeptoe en een enkelbandje. Deze leuke wedges van Pierre Hardy zijn verkrijgbaar bij luxe onlinestore farfect.com voor een bedrag van € 650 euro. 

Gespot: zwart wit wedges van Pierre Hardy. Onlangs gespot: de zwart wit wedges van Pierre Hardy. Een geweldige musthave voor je schoenenkast!

Zwart wit trend

Na neonkleuren en colourblocking is het de beurt aan klassiek en stijlvol.  Zwart en wit zijn synoniem voor die twee laatste woorden en domineren de zomer van 2013. Tal van designers combineerden de kleuren zwart en wit in verschillende items. Kleding, schoenen, tassen noem het maar op! Designers als Marc Jacobs, Phillip Lim en Narciso Rodriguez brengen deze zomer een ode aan de zwart wit mode. Maar ook de grote ketens á la  Zara, H&M en River Island  zijn gek op zwart wit. Hier vind je veel zwart/wit items in diverse patronen. Denk graphics, zigzag en strepen tot monotoon zwart/ wit. Deze zomer kan ’t allemaal!

Gespot: zwart wit trend zomer 2013. Onlangs gespot: de zwart wit trend van de zomer van 2013. Een geweldige musthave voor je schoenenkast!

Gespot: zwart wit wedges van Pierre Hardy. Onlangs gespot: de zwart wit wedges van Pierre Hardy. Een geweldige musthave voor je schoenenkast!