Sophia Webster ontwerpt collectie voor J.Crew

Goed schoenen nieuws: shoe candy designer Sophia Webster gaat voor J.Crew een schoenencollectie ontwerpen! En wie Sophia kent en haar ontwerpen weet dat er een hoge dosis suiker en sweet in zit! Veel kleur, prints en unieke designs, wij kunnen niet wachten!

Sophia Webster en J. Crew

De samenwerking tussen de twee werd vorig jaar september voor het eerst aangekondigd en straks is het eindelijk zover! De Britse accessoires ontwerpster gaat als een speer sinds haar lente/zomer debuutcollectie uit 2013. Kun je geloven dat het nog maar een jaar geleden is?

Veelbelovend

Sophia wordt gezien als een veelbelovend talent en wordt in hetzelfde rijtje genoemd als Nicholas Kirkwood, Charlotte Olympia en andere beroemde schoenen ontwerpers. Celebs als Solange Knowles, Dree Hemingway, Rihanna and Jennifer Lawrence behoren allemaal tot Sophia’s celebrity klantenkring.  Haar pittige, cartoony stijl is niet te vergelijken met  andere merken en haar samenwerking met J.Crew is het volgende hoogtepunt in haar korte carrière!

30 paar

De collectie bestaat uit 30 paar schoenen en elk paar bevatten haar signature stijlen. Denk aan suikerzoete stiletto’s, enkele zolen, cyber moderne prints, laser cut details en vrolijke decoraties. Sophia weet wat de vrouw anno 2014 wilt en weet dit feilloos te verwerken in haar collectie voor J.Crew. De collectie wordt begin mei gelanceerd. De collectie is online verkrijgbaar via J.Crew en offline in de Brompton Cross store in Londen. Dus voor ons wordt het online shoppen of een retourtje Londen!

Sophia Webster ontwerpt collectie voor J.Crew. Lees hier alles over de collectie van Sophia Webster voor J.Crew: stiletto's, fun, shoe candy en meer!