Sokken die praten! Het moet niet gekker worden!

Ooit van pratende sokken gehoord? Waarschijnlijk niet. Probeer je dan eens voor te stellen hoe het zou zijn als je sokken zouden kunnen praten…..Een raar idee hè? Maar toch is hier het bizarre idee ontstaan voor ChattyFeet sokken. De bedenkers van dit concept proberen het nu groots uit te rollen via Kickstarter.com en jij kunt mee investeren in dit project. Meer weten……?

Over de sokken

De sokkenlijn is onlangs opgezet door twee Londonse ondernemers, Gil Kahana en Humberto De Sousa, als opstandig middel tegen saaiheid. De sokken zijn heel grappig en hebben zelfs namen zoals bijvoorbeeld “Professor Brain Sox” of “Don Cottone’’. Het is echt kinderlijk grappig, maar de sokken zijn er alleen in volwassen maten en dus niet echt voor kinderen bedoelt. Misschien leuk om een paar in de sokkenla te hebben liggen voor de saaie momenten…..Als je investeert in het project krijg je een paar toegezonden. Je minimale investering moet één Engelse pond zijn. Maar je moet er snel bij zijn want de financieringsronde gaat bijna sluiten. Benieuwd waar je geld heen gaat? Bekijk dan hier het filmpje! 

Ontstaan project

Maar wat is nu de gedachte achter het project? Een van de oprichters Gil zegt er het volgende over: “ Toen we kinderen waren dachten we dat wanneer je volwassen zou zijn je non-stop computerspelletjes kon spelen, je oneindig kon afspreken met vrienden, de ruimte in kon gaan, onbeperkt wafels kon eten en alle muziek kon luisteren tijdens lange autoritten op vakantie die je wilde. Toen we volwassen waren kwamen we erachter dat het eigenlijk gaat om het betalen van huur of het aflossen van de hypotheek en het hebben van een baan om nog maar te zwijgen over het instellen van de vaatwasser en het maken van PowerPoint-presentaties op het werk. Schijt aan dit alles….!”

ChattyFeet

Met ChattyFeet sokken krijg je een van de grappige personages om je tenen. Je kunt jezelf lekker uiten in je eentje of met vrienden als je je schoenen uit doet. Bovendien kun je genieten van andere voordelen van deze sokken zoals warmte tijdens koude winters of over de vloer glijden zoals Tom Cruise in Risky Business, maar dan nu met je sok-personages…..dat moet echt grappig zijn…. De volgende personages kunnen niet wachten om in productie te worden genomen: Don Cottone (The SockFather), Mr. Zukkato, Brad Feet en Sigmund. (Zie hoofdfoto)