Musthave High top Sneaker bean bag

Deze zitzak is de musthave voor elke Shoejunk of moeten we zeggen Sneakerjunk. Deze bean bag  is namelijk een grote reuze high top sneaker waar je heerlijk in kan wegzakken. En wij maar denken dat basketballers grote voeten hebben!  Deze bean bag is ontworpen door Woouf! Een getalenteerde meubel designer uit Barcelona.

Bean bag

Het is eigenlijk bizar hoe het de designer is gelukt om precies de vorm van een high top sneaker na te maken aangezien de meeste zitzakken niet echt een bepaalde vorm hebben. Bij Woouf! is dat wel anders! En geheel in stijl heeft de sneaker natuurlijk ook een ‘W’ -het logo van Woouf- aan de zijkant van de bean bag zitten. Heerlijk na een lange werkdag neerploffen en uitrusten op de Woouf zitzak! Zie jij jezelf al zitten? Als je nog een kleurrijk meubelstuk wil toevoegen aan je interieur dan zit je met dit item helemaal goed!

Musthave high top bean bag. Lees hier alles over de high top bean bag. Een musthave voor elke Shoejunk! Lees hier alles over de bean bag high top!

Goed om te weten: de hoes kun je eraf halen en kan gewassen worden op 30 graden.

Woouf!

Dit item is één van de gekke ontwerpen van Woouf! Naast deze reuze sneaker bean bag heeft de Spaanse ontwerper ook een stereo bank  in het assortiment. Of wat dacht je van een piano? Hebben? De high top sneaker bean bag is te koop vanaf € 185 euro (zonder vulling). Wil je de bean bag sneaker met vulling dan betaal je € 225 euro. De bean bags zijn te bestellen via woouf.com.

Musthave bean bag. Vind hier alles over de bean bag. Een musthave voor elke Shoejunk! Lees hier alles over de bean bag en ontdek deze hier!

Musthave bean bag. Vind hier alles over de bean bag. Een musthave voor elke Shoejunk! Lees hier alles over de bean bag en ontdek deze hier!