Shop tip: Louboutins in de Sale!

Je zal het niet geloven maar Louboutin start binnenkort met een flinke sale! Ja, je leest het goed uitverkoop + Louboutins en dat is natuurlijk iets om gelukkig van te worden!

The Outnet

En als je denkt dat dit te mooi om waar te zijn is of dat het om fakers gaat, dan heb je het dit keer mis. Het betreft een online uitverkoop via het zusje van Netaporter, The Outnet waarbij ze duizend paar rode zolen in de sale gooien.

Top Secret

Het was allemaal geheim, met nadruk op ‘was’, aangezien steeds meer en meer Shoejunks hier lucht van krijgen! Deze sale is namelijk niet voor iedereen toegankelijk. Je moet je namelijk inschrijven en de Outnet stuurt deze exclusieve uitnodigingen per mail.

Hoe maak je kans?

Door je te registeren bij The Outnet.com. Via de site kun je je registeren en moet je je inbox heel goed in de gaten houden aangezien je een mailtje krijgt als je een van de gelukkigen bent! Dus ben je een grote fan van Louboutin en wil je kans maken? Schrijf je dan zeker in en misschien wordt je uitgenodigd voor deze exclusieve Secret Sale!