Weer gefaald met online schoenen kopen? Lees hier hoe het wel moet

Het kan heel verleidelijk zijn, niet de hele dag door de stad te moeten lopen om een nieuw paar schoenen te vinden maar gewoon online te bestellen. Online bestellen is heel populair en wordt door steeds meer mensen gedaan. Dit betekent natuurlijk niet dat het geheel veilig is, of makkelijk. Er zijn een paar dingen waar je op moet letten als je online schoenen koopt.

Shop op een betrouwbare site

Zorg er altijd voor dat je op een betrouwbare site shopt, zoals bij van Bommel schoenen. Hierdoor ben je er zeker van dat de schoenen goed zijn, en dat je ze ook echt thuis bezorgd krijgt. Op sommige sites worden schoenen onwijs goedkoop aangeboden, maar de kans is groot dat dit een scam is, en dat willen we natuurlijk niet.

Koop meer maten en modellen, je kan terugsturen!

Als je online schoenen koopt kan je ze niet uitgebreid passen, wat in een echte winkel wel mogelijk is. Het kan je dus gebeuren dat de schoenen niet blijken te passen wanneer je ze aantrekt. Ondanks dat je de goede maat hebt besteld vallen sommige schoenen nou eenmaal anders. Super belangrijk dus om even van te voren te checken of je de schoenen kosteloos terug kan sturen! Dan kan je gewoon meerdere maten en modellen kopen en terugsturen wat je niet past of niet mooi vindt. Zo shop jij je Floris van Bommel schoenen, sneakers of pumps heel comfortabel en zonder risico vanuit je luie stoel.

Lees reviews van de schoenen

Als je twijfelt over een paar schoenen of gewoon wat meer zekerheid wil is het verstandig om de review te lezen. Niet elke site heeft deze, maar als ze er wel zijn is het zeker de moeite waard om even een blik te werpen. Je kan hier namelijk lezen of mensen die deze schoenen al hebben gekocht tevreden zijn. Soms vertellen deze mensen ook of de schoen heel smal of juist ruim valt, waardoor je een beter idee krijgt over welke maat je moet bestellen.

Als je hierop let moet het goed gaan, tijd om online te gaan shoppen dus!