Modekleuren 2013

Deze herfst is er sprake van een rijk kleurenpalet. Denk aan kleuren als helderblauw, groen, off white en grijs, maar ook gaan we back to basic met de kleurcombinatie zwart wit. Jawel, de modekleuren van 2013 zijn sprankelend, klassiek, maar ook ontzettend draagbaar. Op het gebied van fashion en schoenen kun je dus alle kanten op. Combineer een sweater met aztec print en een paar boho chic laarsjes á la Howsty Boots in het kakigroen.

Zwart kant

Naast deze kleuren zien we dat kant ook weer een plaatsje verdiend in de najaarsgarderobe. Leuke rokjes en tops met een kantje rand zijn helemaal hot. Met name bij Zara zien we deze trend veel in het zwart. Creëer binnen no time een vrouwelijke en sophisticated look met een kanten detail in je garderobe en je bent helemaal klaar voor deze herfst!

Mode ligt op straat

Inspiratieloos? Bekijk hieronder een aantal streetstyle fashionista’s. Gegarandeerd dat je ideeën opdoet! Van een blauwe hoed tot een paar killer heels in het off white, de modekleuren van 2013 zijn voor iedereen!

Modekleuren 2013. Lees hier alles over de modekleuren van 2013. Van groen en helderblauw tot off white en vijftig tinten grijs. Ontdek het hier!