Schoenen designer ontwerpt voor Iron man 3

De Londense ontwerper Julian Hakes gaat een schoen ontwerpen voor Iron Man 3. En dan niet voor de held Tony Stark (Robert Downey jr) maar voor zijn geliefde in de film Pepper Potts gespeeld door Gwyneth Paltrow. 

Voor de schoenen liet Hakes zich inspireren door een populaire comicreeks. De schoenen zijn geheel in het kader van Iron Man 3 gemaakt. De high heels hebben een rode hak waarvan er LED verlichting in de hakken zit. Ook zijn de hakken voorzien van chroom, zoals dat hoort bij een echte superheldin! Of je er op kan lopen is nog maar de vraag, want heel comfortabel zien ze er niet uit!

Het is overigens niet de eerste keer dat Gwyneth Paltrow en de Londense schoenendesigner een samenwerking aangaan. Eerder werkte de twee al samen in het kader van een goed doel.

Aparte schoenen

De iconische ontwerper Julian Hakes staat bekend om zijn futuristische en aparte schoenen met een vleugje architectuur. Met zijn schoenen maak je zeker een fashion statement, want zijn schoenen zijn allesbehalve gewoon. 

Nike

Hakes is overigens niet de enige ontwerper die schoenen maakte voor de nieuwe Iron man film. Ook Nike lanceerde een sneaker met de bekende kleuren rood en goud in een futuristisch ontwerp.