Gekke schoenen: Uit de film & series!

De series die we kijken raken ons soms nog harder in de ziel dan ons eigen leventje. Je groeit mee met de personages, praat hartstochtelijk over ze. Soms leef je zo erg mee met je favoriete personage, dat het haast een obsessie wordt. Het wachten op de nieuwe episode lijkt steeds langer te duren en je hebt alle forums met de gekste theorieën al gelezen.

Gelukkig ben je niet zo verslaafd dat je je fandom in een schoen gaat verwerken. Wat? Ja, er zijn fans die zo erg van hun serie houden dat ze besloten hebben om er een schoen van de te maken. Zo ‘draag’ je hem toch met je mee. Shoejunks zette de meest fan-tastische fandomschoenen op een rijtje!

Game of Thrones

Gekke schoenen: Uit de film. Van Game of Thrones tot Breaking Bad en Spongebob. Gekke schoenen geïnspireerd op deze films en series. Bekijk hier.

De hitserie Game of Thrones blijkt voor de mode een grote inspiratiebron te zijn. Eerder werd acteur Kit Harrington aka Jon Snow benoemd tot het nieuwe gezicht van Jimmy Choo. Maar ook GoT-collega Sophie Turnet die de rol vertolkt van Lady Sansa Stark is momenteel het gezicht van het Britse label Karen Millen.

Gekke schoenen: Uit de film. Van Game of Thrones tot Breaking Bad en Spongebob. Gekke schoenen geinspireerd op deze films en series. Bekijk hier.

Nike werkt samen met de meest beroemde spons van de wereld: Spongebob Squarepants. Maar ook Moschino’s creative director Jeremy Scott liet zich dit seizoen inspireren door de vrolijke gele vierkante spons.

Gekke schoenen: Uit de film. Van Game of Thrones tot Breaking Bad en Spongebob. Gekke schoenen geïnspireerd op deze films en series. Bekijk hier.

Een echte fan van Breaking Bad, custom All Stars sneakers.