Saint Laurent sneaker rolschaatsen: Musthave of misser?

Van oorsprong is een rolschaats een schoen met wielen, geen wonder dus dat Saint Laurent deze in een nieuw jasje stak! Met zijn signature stijl zwart /wit probeert designer Hedi Slimane een comeback te maken met de rolschaats. Maar gaat hem dit lukken om de rolschaats weer op de kaart te zetten? Want laten we eerlijk zijn: dit item is niet voor iedereen weggelegd en de kans dat de rolschaats zich ontpopt tot een trend is ook klein.

Heren: maak een statement!

Deze sneaker rolschaatsen lijken zo te zijn weggereden uit de jaren ’80. Niet gek natuurlijk aangezien deze destijds een grote hit waren. Misschien leuk om te weten: deze sneakers zijn niet bedoeld voor de dames maar voor de heren. Dus heren wil je een statement maken en ben je toe aan een nieuw vervoersmiddel? Dan zijn deze gepimpte rolschaatsen misschien wat voor jullie! Ze kosten wel wat, namelijk € 898.

Yves Saint Laurent sneakers. Bekijk hier de foto's van leuke Yves Saint Laurent sneakers. Musthave of modemisser? Dat bepaal jij. Ontdek YSL hier!

 

Musthave of misser?

Daarom aan jullie de vraag: is dit item een musthave of een dikke vette modemisser? Zie jij je lover of hubby al voorbij rijden? Of geef je toch liever de voorkeur aan plat schoeisel?