Nieuwe Howsty boots voor de zomer van 2014

Tadaa! Daar zijn ze weer: de populaire Howsty boots. Perfect voor het aankomende lente- en zomer seizoen van 2014. En met de officiële opening van het festival seizoen wordt dat groots gevierd met Coachella! Muziek? Check! Feest? Check! De juiste festival schoenen? Check, met deze nieuwe Howsty boots!

Popi jopi

Vorig jaar werden deze western cowboy boots geïntroduceerd in modeland en zijn sindsdien niet weg te denken uit de schoenenwereld. Gespot in de Vogue en de Elle en bovendien razend populair bij bloggers en Fashionjunks. Met de komst van de nieuwe Howsty boots hebben we er voor aankomende zomer er een nieuwe musthave bij!

Musthave zomer 2014: nieuwe Howsty boots. Bekijk hier de nieuwe Nima Indhi laarzen van Howsty Boots. Een nieuw design voor de zomer van 2014.

Festival musthave

Dus alvast shoppen voor het aankomende festival seizoen? Begin dan met deze nieuwe modellen van de Howsty boots. Het nieuwe model is voorzien van een bredere hak wat zorgt voor meer stabiliteit tijdens het lopen & dansen. Geïnspireerd op Indiaas handgemaakt patchwork. Een echte stylish blikvanger die verkrijgbaar is in het grijs, zwart en beige. Als detail ontbreekt het kleurrijke tapijtje natuurlijk niet!  Het Spaanse label weet als geen ander weer ons modehartje sneller te laten kloppen met de komst van de nieuwe designs. Klik op de foto als je wilt bestellen of hier!

Musthave zomer 2014: nieuwe Howsty boots. Bekijk hier de nieuwe Nima Indhi laarzen van Howsty Boots. Een nieuw design voor de zomer van 2014.

Styling

  • Draag op Ibiza met een zwierige lage rok en flaphoed.
  • In Nederland met een stoere skinny jeans.
  • En tijdens een diner in Saint Tropez met een boho chique jurkje.