Rita Ora in Tony Bianco boots

Dat Rita Ora gek is op aparte en originele designs is een feit. De zangeres werd onlangs nog gespot op de catwalk van Moschino waarin ze paradeerde over de catwalk in een nieuwe tee afkomstig uit de najaarscollectie van het Italiaanse label. Maar ook op het gebied van schoenen is de blonde diva een trendsetter.

Rita Ora

Kniehoge laarzen voorzien met ontelbare veters, een ontwerp van Tony Bianco waarin Rita Ora onlangs werd gespot. Op Instagram plaatste de designer een foto waarin de diva de laarzen draagt. Tony Bianco is een bekende en populaire Australische designer op het gebied van vrouwen schoenen. Zijn ontwerpen worden regelmatig gespot op de rode loper aan menig voeten van verschillende A-listers.

Ariette boots

De Ariette boots die Rita draagt in de foto zijn afkomstig uit de exclusieve collectie van ‘Alex Perry’ for Tony Bianco. De boots zijn gemaakt van zwarte suède en zijn voorzien van veters aan de voorkant en een rits aan de achterkant. De boots hebben een hakhoogte van 12 centimeter en kosten $419.95 omgerekend zo’n €305 euro.

Bron: Tony Bianco/ Instagram