Nieuwe H&M webshop: & Other Stories

Eindelijk kunnen we gaan genieten van de nieuwe webshop van H&M. & Other Stories zoals de webshop heet is de nieuwe luxe lijn van H&M en is compleet anders dan de collecties zoals we die van H&M zelf kennen. Online shoppen wordt een stuk leuker met deze fabulous webwinkel!

& Other Stories Online shoppen: H&M en & Other Stories. Lees hier alles over de nieuwe webwinkel van H&M: & Other Stories. Online shoppen doe je bij & Other Stories.

De items van & Other Stories zijn geïnspireerd op kleding en schoenen die voorbijkomen op tal van modeblogs en social media.  Daarnaast kan je ook terecht voor fashionable statement accessoires en lingerie. Het jongere zusje van H&M baseert zijn collecties op vier thema’s: contradicties & minimalisme, industrieel, sophisticated & architectuur, poëtiek & dandy. De collecties worden ontworpen in Kopenhagen en Parijs.

Luxury for less

De website is ingericht aan de hand van foto’s en heeft een hoog Pinterest gehalte. Aan de hand van foto’s zoals we die spotten op de vele modeblogs kan je op een item klikken en vervolgens plaatsen in je winkelmandje. Van lippenstift en tassen tot een paar high heels, bij & Other Stories kan je terecht voor de ultieme’ luxury for less’ ervaring. Het leuke van &Other Stories is dat je aan de hand van de vele foto’s genoeg inspiratie kan opdoen voor het creëren van je eigen stijl. Het high end luxury label maakt namelijk luxe betaalbaar voor de massa. Gelukkig kunnen de meesten van ons nu ook genieten van een ultieme luxe ervaring! En voor een slechte kwaliteit hoef je niet bang te zijn. Bij de luxe-lijn van H&M ligt de focus namelijk op detail en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Gelukkig voor ons, wordt er ook verscheept naar Nederland. Online shoppen was nog nooit zo leuk!