Zara pumps 2014: zwart en wit

De monochrome look komt elk jaar terug. We zien kleding, accessoires maar ook schoenen die bijdragen aan deze look. Zo ook bij Zara. Zwarte en witte pumps zijn eigenlijk tijdloos en hebben ongeacht het seizoen een plekje in de schappen van de modeketen. Dit voorjaar introduceert de modeketen deze geweldige leren pumps voorzien van een stiletto hak en gesp. Wat vind jij?

Zara pumps 2014

Deze Zara pumps zijn verkrijgbaar in twee kleuren en zijn gemaakt van 100% leer. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart en wit. De pumps zijn voorzien van een puntneus, open details en een grote eyecatching gesp aan de zijkant van de schoenen. De gesp is verstelbaar. Hebben? De pumps kosten €79,95 euro en zijn online verkrijgbaar via Zara.

Zara pumps 2014: zwart en wit. Alles over de nieuwste Zara pumps van het nieuwe seizoen lente zomer 2014: zwart en wit is helemaal terug van weggeweest!

Designs

Naast pumps is de collectie dit seizoen aangevuld met veel platte designs. Volgens de Shoejunks die de schoenenmode volgens weten dat sandalen dit jaar on trend zijn. Maar ook andere platte schoenen zoals brogues en loafers zijn nog steeds populair in de vrouwenmode.