Statement piece: zomer sandalen

Er wordt dit seizoen een moderne twist gegeven aan de sandaal. Vergeet suffe modellen die je terug vind in je opa’s garderobe. Nee geen onflatteuze grove niet-zittende slippers, maar nette elegante modellen waar je deze zomer zeker mee gezien wil worden. Designers als Rochas en Givenchy steken de sandaal in een nieuw jasje. Het resultaat? Vrouwelijke designs voor een avondje uit of voor op kantoor. Dus berg je hoge hakken maar op in de kast. Dit seizoen gaan we voor flat is fashionable!

Alles over zomer sandalen. Maak voor de zomer van 2014 een statement met zomer sandalen. Deze zijn helemaal terug van weggeweest. Laat je inspireren!

Designs

We zien kralen en studs ter decoratie en gave stoffen als zwart satijn voor een elegante look. De punt is ook terug van weggeweest en heeft bovendien voor korte vrouwen een extra voordeel. De punt zorgt ervoor dat je benen er langer uitzien. Ga dus voor een punt dit seizoen mits je een kleine maat hebt. Als je een grote schoenmaat hebt, kun je puntschoenen beter vermijden.

Zomer sandalen

Zomer sandalen komen in alle soorten en kleuren. Denk aan open modellen, Romeinse sandalen, modellen met een punt of veel bandjes. Je kunt dit seizoen kiezen uit een breed aanbod. Voor elke fashionista dus wat wils.

Alles over zomer sandalen. Maak voor de zomer van 2014 een statement met zomer sandalen. Deze zijn helemaal terug van weggeweest. Laat je inspireren!

Budget

Gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten voor een paar vrouwelijke, nette sandalen. De meeste ketens als Topshop, River Island en Zara doen volop mee aan de sandaal trend. Dus laat je inspireren en ga voor plat!