Rihanna draagt schoenen uit eigen River Island collectie

Eerder werd al bekend dat Rihanna met River Island een tweede collectie ontwikkelde van maar liefst 80 verschillende items, waaronder lingerie, kleding voor iedere dag, avondkleding en sieraden. De volledige collectie zal vanaf 12 September beschikbaar zijn in de River Island winkels. In Amsterdam kun je de collectie ook terug vinden, maar je kunt ook de online store bezoeken want River Island doet aan international shipping.

Rihanna en River Island

De prijzen van de collectie die Riri samen met River Island ontwikkelde liggen wel wat hoger dan de reguliere prijzen van de modeketen. Niet dat dat erg is want er zitten geweldige items in de collectie die het de moeite waard maken om net een beetje meer te betalen. En laten we eerlijk zijn, je wilt toch iets hebben van Riri…………zoals de camouflage schoenen die ze zelf ook graag draagt. En aangezien Army één van de it-trends zijn van aankomende winter heb je nog een reden om deze heels aan te schaffen!

Rihanna’s stijl

Na een lang verblijf in Europa is Rihanna eindelijk weer terug in de States. En we spotten haar vervolgens direct in de Europese ‘ River Island Barely There Camouflage Sandals’  in NYC. De nieuwe collectie van RiRi kun je eigenlijk beschouwen als de grondverf van de manier waarop Rihanna zich kleed. Jeans, pure zwarte bralets, oversized truien waar “G4LIFE,” op staat, roll-mouw tank topjes en ga zo maar door. Maar de camouflage ontwerpen zijn bijzonder opvallend en trendy. Rihanna is gek op haar eigen camouflage collectie dat is duidelijk. En laten we eerlijk zijn dit paar willen wij ook wel in de kast hebben.

Alles over Rihanna en River Island. Rihanna draagt schoenen uit haar eigen River Island collectie. Bekijk hier de schoenen en de foto's van Rihanna!

September

Kun je niet wachten tot 12 september of ben je niet echt van de camouflage kleuren dan is de deze schoen nu al verkrijgbaar in zwart. Die kun je gewoon online bestellen.

Hoofdfoto: Rihanna