By Danie collectie

Met de lancering van haar eigen kledinglijn laat sterrenstyliste Danie Bles zien uit welk hout ze is gesneden. Na haar debuut op de Amsterdam Fashion Week staan winkels in de rij voor de nieuwe collectie van Danie. Haar eerste collectie By Danie is geïnspireerd op dé it-girls van het moment. Denk aan Olivia Palermo, Blake Lively, Carine Roitfeld, Sylvie Meis en natuurlijk Danie herself.

By Danie cowboyboots

Dat Danie wat betreft mode een eigen visie en stijl heeft is zeker en dat zie je ook terug in haar collectie. Denk luipaardprintjes, fake fur , franjes en jawel: cowboy boots! Deze boots zijn niet zomaar laarzen aangezien ze volledig bezaaid zijn met glitter. De boots zijn van polyester, katoen en de voering is gemaakt van 100% leer. Hebben? De laarzen kosten €289 en zijn te bestellen in de webshop van Danie.

Alles over styliste Danie Bles en haar By Danie collectie. Bekijk hier de By Danie collectie van sterrenstyliste Danie Bles. Ontdek hier alles over!

Collectie

De eerste collectie zal vanaf juli 2013 verkrijgbaar zijn in winkels door Nederland en België. En blijkbaar heeft Danie grote plannen, want vanaf volgend jaar zal haar kleding ook worden verkocht in de UK en Duitsland. Tot die tijd is er gelukkig de webshop waar je alle items kunt bekijken en bestellen. Danie zal twee keer per jaar een hoofdcollectie lanceren en daarnaast een party-en strandcollectie. Wij zijn in ieder geval super enthousiast over de huidige collectie. Benieuwd? Bekijk een aantal items hieronder!

Alles over styliste Danie Bles en haar By Danie collectie. Bekijk hier de By Danie collectie van sterrenstyliste Danie Bles. Ontdek hier alles over!

T-Shirt, Newspapers €49,-/ Jacket, Multi Color Fringe €499.-/ Bag, Fringe Sack €169.-

Blouse, Leopard €139,-/ Scarf, Signature €189.- /Jacket, Fringes Suede €319.-