Mode trends 2015: Blote benen in de winter

Niet alleen in de zomer mogen je blote benen gezien worden. Ook in de winter wordt het steeds normaler om je blote benen te showen. Vergeet hoge laarzen, dikke panty’s of leggings. Deze winter ga je gewoon voor de blote benen! Mits je een echte koukleum bent natuurlijk.

Do’s

Wat met je zeker doen als je een paar blote benen wilt rocken tijdens de ijzige kou? Wat dacht je van het kiezen van een goede bovenkant van je outfit. Kies een statementjas die ook nog eens lekker warm is. Alles mag, van bont tot een classy trenchcoat. Sokken zijn je grootste vriend bij de blote benentrend. Niks zo leuk als een sandaaltje met daarin een paar sokken! Mocht je geen zin hebben om heel je been bloot te geven in de koude maanden, ga dan voor een klein gedeelte. Een enkel en stukje kuit zijn ook al prima en ook nog eens sexy!

Dont’s

Overdrijf het bloot niet! Waarschijnlijk zal je dit niet eens lang volhouden zonder ernstige bevriezingsverschijnselen maar show niet teveel been! Een andere tip is dat het dragen van huidkleurige panty’s vanaf deze verboden is. Niet alleen omdat je zo smokkelt (want geen echt bloot) maar vooral omdat het spuuglelijk is. Ook kun je er beter voor zorgen dat je benen een kleurtje hebben. De zonnebank of een zelfbruiner zijn prima alternatieven voor een echte zongebruinde huid. Niemand zit te wachten op jouw melkflessen!

Tekst Max Herlings