Gespot: Regenlaarzen van Ilse Jacobsen

Wat een weer is het hier momenteel in Nederland. Hoewel het al bijna zomer is, is het allesbehalve warm! In plaats daarvan is het koud, valt er regelmatig een bui en vechten we met de harde wind. Dat betekent: dikke truien, jassen en regenlaarzen. Gelukkig hebben we voor die laatste een leuke én handige optie voor je ontdekt. Onlangs gespot en ideaal voor regenachtige dagen: de fashionable regenlaarzen van Ilse Jacobsen.

Regenlaarzen Ilse Jacobsen

De regenlaarzen met veters aan de voorkant zijn met name populair van Ilse Jacobsen. Handig van dit model is dat de veters aangepast kunnen worden aan de kuit. Ideaal dus! De laarzen zijn gemaakt van 100% natuur rubber en zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes. Door de samenstelling van de laarzen heb je geen last van zweetvoeten, wat vaak wel het geval is bij andere regenlaarzen. De regenlaarzen zijn tot bovenaan waterdicht. Ideaal voor een boswandeling of andere buitenactiviteiten. De isolerende zool is bestendig tegen olie zodat je niet uitglijd. Verder is de binnen voering gemaakt van katoen en viscose. Dit zorgt ervoor dat je voeten extra warm blijven. Ook zijn de regenlaarzen makkelijk schoon te maken. Met wat lauw warm water en groene zeep maak je de laarzen binnen no time schoon. Kortom: stylish, comfortabel en warm! Wat willen we eigenlijk nog meer? Hebben? Voor een paar regenlaarzen betaal je € 124,95.

Gespot: Regenlaarzen van Ilse Jacobsen. Onlangs gespot deze geweldige regenlaarzen van Ilse Jacobsen. Bekijk hier alles over deze regenlaarzen.

Goed om te weten: de regenlaarzen van Ilse Jacobsen vallen groot. Daarom wordt geadviseerd en een halve maat tot één maat kleiner dan je normale schoenmaat te kopen.

Styling tip

Ook zijn deze regenlaarzen goed te dragen tijdens festivals! Net als Hunter boots zijn de regenlaarzen van Ilse Jacobsen ideaal voor het creëren van de perfecte festival look! Draag met een kort shortje, bikerjacket en stoere statement sieraden! Praktisch, handig en nét even anders

Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen is een Deense ontwerpster die besloot voor zichzelf te beginnen nadat ze oncomfortabele, stinkende en not fashionable regenlaarzen die er te koop waren zat was. Ze begon voor zichzelf en met succes! Want tegenwoordig zijn de regenlaarzen van Ilse Jacobsen in heel Scandinavië al jaren een begrip. Naast regenlaarzen behoren regenjassen en accessoires als handtassen en onderhoudsproducten ook tot de collectie.