Pharrell Williams werkt samen met Adidas

De ‘’Happy’’ zanger en producer Pharrell Williams stapt in het samenwerkingsbootje met sportgigant Adidas. De Grammy Award winnende artiest, producer, zanger etc. mag weer een onderscheiding toe voegen aan zijn steeds groeiende lijst van HOE doet hij het? Afgelopen week werd de samenwerking tussen Pharrell en sportlegende Adidas aangekondigd voor een partnerschap op lange termijn. De eerste Adidas Originals x Pharrell Williams collectie zal deze zomer voor het eerst worden gelanceerd!

Eco-fashionable

De collectie wordt vervaardigd door Bionic Yarn, een duurzaam materiaal dat wordt gesponnen van gerecyclede plastic flessen. Pharrell is zowel de ambassadeur als de investeerder van Bionic Yarn. Fashion staat dus net als het milieu hoog in het vaandel bij de zanger en producer.

Adidas en Pharrell Williams

‘Werken met een iconisch merk als Adidas is zo’n ongelooflijke kans. Van het klassieke trainingspak, tot de Stan Smith sneakers, heeft Adidas een hoofdrol gespeeld in mijn leven. Hun stukken zijn tijdloos’, aldus Pharrell. Ook Adidas is enthousiast over de samenwerking met de duizendpoot.  Het sportmerk omschrijft Pharrell als een pop cultuur-icoon die altijd blijft inspireren. Volgens Adidas past Pharrell perfect vanwege zijn veelzijdigheid bij het sportmerk. Om alvast een indruk te geven van de collectie is er een teaser gelanceerd van de samenwerking.

Stijlicoon

Dat Pharrell wel vaker wordt bestempeld als stijlicoon, is niemand ontgaan. Zijn shorts in combinatie met een blazer is typisch, maar ook zijn eyecatcher –de giga hoed- ontbreekt zelden op z’n hoofd. Op de catwalk van aankomende winter wordt zelfs de ‘Pharrell’ hoed gespot bij onder andere  modehuizen als DSquared2,  Emporio Armani en Vivienne Westwood. Een hoge bolhoed dat kenmerkend is voor de stijl van Pharrell. In modeland lijken ze deze accessoire dus eindelijk te omarmen!