Copy the look Sienna Miller

De 33-jarige actrice Sienna Miller speelde in onder andere G.I Joe: The Rise of Cobra en is ook model geweest. Haar looks heeft ze dus mee en ook haar kleding ziet er goed uit. Sienna heeft een leuke, casual kledingstijl. Vandaag kiezen we voor een zomerse outfit, want we hebben het helemaal gehad met dit deprimerende winterweer en aangezien de lente collectie langzaamaan binnenstroomt in de winkels is dit nog niet eens zo’n gek idee!

Tennis girl

Sienna draagt onder haar gebroken witte rokje dezelfde kleur schoenen. De nette brogues die ze draagt hebben geen platform, maar wij vonden deze van New Look even anders! Deze platforms kosten maar €32,84 en hebben leuke details zoals het ‘rieten’ randje met het zwarte randje erboven en de zwarte veters. De schoen zelf heeft ‘gaatjes’ wat voor een speels effect zorgt.

Sienna’s stijl 

Voor de rest draagt Sienna een simpele top met blauwe strepen, deze vonden we voor je bij de Madam Rage! Een mooie bordeauxrode tas erbij en een rode brede kralen ketting maken het geheel af. De doorzichtige zonnebril staat goed bij de blonde haren van Sienna, maar zal ook de brunettes niet misstaan! En last but not least het rokje wat ze draagt: de look-a-like komt van het merk Benetton.

Tekst Karlijn van Mil