Hielpijn door hoge hakken? Niet meer!

Ben je een liefhebber van hoge hakken, maar ben je het zat dat deze pijn doen na een avondje stappen? Deze spray kan dan dé oplossing zijn voor het hielpijn-probleem!  Een revolutie op het gebied van dames die last hebben van pijn door het dragen van hoge hakken en andere stiletto’s. Dus heel-o-holics lees even verder!

Heel no Pain

Hielpijn kan binnenkort tot het verleden behoren, ongeacht de hoogte van je stiletto’s. Een nieuwe verdovende spray -genaamd Heel No Pain van Biochemistry-  dat binnenkort op de markt komt, beweert de pijn in de voet te verlichten voor maximaal 3 uur. De spray is ontwikkeld door een plastisch chirurg uit Beverly Hills en volgens hem verdwijnt de pijn in de voeten door het dragen van hoge hakken na het aanbrengen van de Heel No Pain spray. De spray is in feite een pijnstiller met warmtebehandeling, zodat deze in staat is de huid binnen te dringen. Heel No Pain kan ook worden gebruikt voor andere lichaamsdelen zoals de knie. Hebben? De spray kost 15 dollar omgerekend zo’n 11 euro en is te bestellen via de website van Biochemistry.

Kortom, perfect voor een feestje of een rode loper event. De spray wordt net voor het nieuwe jaar gelanceerd op de website van Biochemistry dus net op tijd voor een NewYears party! Is dit het einde van de hoge hakken pijn? Wat denk jij?