Copy the look: Amal Clooney

Amal Alamuddin, misschien beter bekend als George Clooney zijn vrouw, is een erg stijlvolle dame. Ze wordt vaak gespot in enorm mooie jurkjes waar haar lange benen onderuit schitteren, maar met deze outfit bewijst ze dat ze er ook prachtig uitziet in een casual outfit. Zonder torenhogen heels en make-up op.

Flower Jumpsuit

Amal draagt een lekkere zomerse jumpsuit vol met kleine bloemetjes, maar wij kiezen voor een variant met wat grotere, opvallendere rozen. Deze zwarte variant hebben we gevonden bij de ASOS en zal je vast prachtig staan! Om haarzelf te beschermen tegen de koude wind in de stad combineert Georges Wife de koele jumpsuit met een mooi donker spijkerjasje!

Accessoires

Deze outfit bestaat vooral uit accessoires! Kijk maar eens naar de prachtige crèmekleurige hoed die ze op haar hoofd heeft! Lekker zomers en wij vonden een look-a-like voor je bij de Topshop. Oh en vergeet haar leuke metallic schoenen niet! Op het eerste zicht misschien niet echt een goede combi, een drukke jumpsuit en enorm opvallende schoenen, maar toch weet Amal het er goed uit te laten zien! De prachtige advocate draagt een ketting met een gezicht erop, maar wij vonden deze bloemenketting toch iets leuker!

Tekst Karlijn van Mil