Copy the look: Victoria Justice

De 22-jarige Victoria is al lang niet meer het tienersterretje uit onder andere Zoey 101 en Victorious. Ze is niet alleen op tv te zien, maar ook op het grote scherm doet deze dame het goed. Naast haar carrière als actrice is ze ook nog zangeres en model. Deze duizendpoot heeft ook nog eens een goede kledingstijl en jij kunt hem zo nabootsen. 

Casual

Victoria draagt een lekker casual outfit met een ripped jeans – waar je eigenlijk bijna nooit fout mee kunt zitten-. De ruitprint heeft ze ook uitstekend in de gaten, ze matcht haar gescheurde jeans met een blauwe blouse. Deze variant vonden we voor je bij de H&M voor een leuk prijsje! Ze draagt haar blouse als vest waardoor haar shirt zichtbaar is. Een simpel wit shirt, maar door het blauwe randje en de knoop onderin wordt hij toch iets opgeleukt.

Brown Booties

Ook heeft de 22-jarige Victoria Justice de franjetrend door, ze heeft namelijk een leren tas vol met fringes om haar schouder hangen. Aan haar voeten draagt ze bruine enkellaarsjes met verschillende bandjes en een hak. Wij vonden deze alternatieve laars voor je van het merk Tamaris. De schoen heeft niet zo’n hoge hak, maar wel een kleine van 3,5 cm. Gemaakt van echt leer voor een prijs van €120.

Tekst Karlijn van Mil

Foto: Pexels